Paragauk istorijos

Turite klausimų?

+370 611 35830

Kontaktai

Alaus degustacija „Nerk į alaus istoriją”

Auditorija

Suaugusiems

Amžiaus grupė

Pasirinkti

Tipas

Degustacija

Vieta

Kauno senamiestis

Pradžia

prie Maironio paminklo (prie Maironio lietuvių literatūros muziejaus, Rotušės a. 13)

Pabaiga

Restorane "Avilys", Vilniaus gatvė 34, Kaunas

Judėjimo būdas

Pėsčiomis lauke, Pastate

Trukmė

2,5 val. ir daugiau

Atstumas

1,5 km

Kalba

Lietuvių, Anglų, Vokiečių

Metų laikas

Visais metų laikais

Trumpai apie ekskursiją - alaus degustaciją

  • bullet Ekskursijos metu keliausite po Kauno senamiestį, sužinosite apie vienintelį Hanzos miestą Lietuvoje, pirmąjį alaus paminėjimą Kaune, kunigaikščių rezidenciją ir senąsias alaus virimo tradicijas.
  • bullet Po pasivaikščiojimo lauks alaus degustacija restorane–darykloje „Avilys“, kur ragausite keturių rūšių alaus – nuo šviesaus iki dar nebrandinto. Klausysitės pasakojimų apie alaus gamybą, lietuviškus gėrimus, pasaulinę alaus istoriją ir išskirtines kolekcijas. Sotūs pietūs vainikuos patirtį – ragausite alaus sriubos, rūkytos karkos su bulvių piure bei naminių alaus ledų.

Jūsų laukia - ekskursija + alaus degustacija

  • bullet EKSKURSIJA po Kauno senamiestį. Joje išgirsite apie vienintelį Hanza miestą Lietuvoje, pirmąjį alaus paminėjimą Kaune, kunigaikščių rezidenciją, senąsias kauniečių alaus virimo tradicijas ir daug kitų istorijų.
  • bullet ALAUS DEGUSTACIJA alaus restorane-darykloje „Avilys“. Ragausime 4 rūšių alaus: Avilio šviesųjį, Medaus pusšviesį, Avilio stautą tamsųjį ir jauną, dar nebrandintą.
  • bullet PASAKOJIMAS apie „Avilio“ alaus gamybą bei garsiausių ir brangiausių pasaulyje aštuonių alaus butelių kolekciją bei patį mažiausią auksinį bokaliuką Lietuvoje.

Alaus degustacija

  • bullet ALAUS DEGUSTACIJA vyks alaus restorane-darykloje "Avilys".
  • bullet Ragausime 4 rūšių skirtingo alaus:
  • bullet Avilio šviesųjį
  • bullet Medaus pusšviesį
  • bullet Avilio stautą tamsųjį
  • bullet Jauną, dar nebrandintą

SOTŪS PIETŪS – „Avilio“ šefo paruošti patiekalai

  • bullet Alaus sriuba su apynių sviestu
  • bullet Rūkyta karka be kaulo su bulvių piure, daržovėmis ir alaus–medaus padažu
  • bullet Naminiai alaus ledai

Vegetarams ir veganams pasiūlysime

  • bullet Šviežių daržovių sriubą su apyniais
  • bullet Keptas daržovės su grybais ir alaus–medaus padažu
  • bullet Veganinius ledus

Kaina

55 eur asmeniui. Minimali grupė – 15 asmenų (825 Eur). Maksimali - 40 asmenų.

    Parašykite mums

    Rezervacija ir informacija:

    Tel.: +370 611 35830

    El. paštas: info@paragaukistorijos.lt