Degustacija „Tarpukario virtuvė”

Auditorija

Suaugusiems

Amžiaus grupė

Pasirinkti

Tipas

Ekskursija, Degustacinė ekskursija

Vieta

Žaliakalnis, Kauno naujamiestis

Pradžia

Prie Romuvos kino teatro

Pabaiga

Restorane "Park Avenue" (Perkūno al. 4, Kaunas)

Judėjimo būdas

Pėsčiomis lauke, Pastate

Trukmė

2,5 val. ir daugiau

Atstumas

2,5 km

Kalba

Lietuvių, Anglų, Vokiečių

Metų laikas

Visais metų laikais

Trumpai apie ekskursiją

Degustacijos ir ekskursijos Kaune su patyrusiais gidais. Rezervuok savo ekskursiją po Kauną!

 

Ekskursija-degustacija „Tarpukario virtuvė”

 

Minimalus grupės dydis – 12 asmenų. Maksimalus – 60.

Kaina – 50 Eur asmeniui, įskaičiuota edukacija ir maitinimas.

 

Jūsų laukia 1 val. ekskursija apie tarpukario Kauną, po jos –  1,5 val. „smetoniškų“ patiekalų degustacija restorane „Park Avenue“ (Perkūno al. 4, Kaunas), klausantis pasakojimo apie to laikmečio virtuvę, maisto pramonę, skonius, žymių žmonių mėgstamus patiekalus, aukštuomenės, diplomatijos mitybos įpročius, restoranų ir kavinių kasdienybę.

Ekskursijos maršrutas vingiuoja nuostabiomis Žaliakalnio gatvelėmis (nuo Kauno sporto halės iki restorano) „Park Avenue“ (Perkūno al. 4, Kaunas).

 

Pastatas, esantis adresu Perkūno al. 4 – prieš šimtą metų pastatytas žalias namas, ant žalio kalno – buvusi Vokietijos pasiuntinio rezidencija. Tad nenuostabu, kad degustacinis meniu parinktas pagal tai, kuo svečius mėgo vaišinti paskutinis čia rezidavęs pasiuntinys – E. Zechlin. Daug vertingų žinių mums suteikė čia lankęsis pasiuntinio anūkas Thomas.

Degustacijos metu skanaujama:

  •   Miško grybų štrudelis su trumų ir pekorino kremu
  •    Natūralus antienos sultinys ir koldūnas su kiaulienos faršu
  •    Jautienos vyniotinis su polenta, žiediniais kopūstais ir raudonojo vyno padažu
  •    Desertui – „Juodasis miškas“ su šefo gaminamais vyšnių ledais.

 

Jūsų kompanijoje yra vegetarų? Pasiūlysime jiems šiuos patiekalus:

  •  Miško grybų štrudelis su trumų ir pekorino kremu
  •  Daržovių sultinys ir koldūnas su daržovėmis
  •  Keptas sūris su polenta, žiediniais kopūstais ir raudonojo vyno padažu
  •  Desertui – „Juodasis miškas“ su šefo gaminamais vyšnių ledais

 

 

Degustacijos metu galima papildomai užsisakyti lietuviškų ir vokiškų gėrimų.

Nuotraukos:

https://www.facebook.com/EkskursijosKauneSuDiana

https://www.park-avenue.lt/

Kaina

Teirautis dėl užsakymo